Stuccentrum Graafmans

Sla navigatie over Volg ons op Facebook

Nieuws: algemeen

HomeNieuws › algemeen

lopende projecten

› 04 maart 2014

Momenteel zijn we werkzaam in een prachtige villa geheel in kempische stijl. wanden en plafonds worden voorzien van glad pleisterwerk. De badkamers worden afgwerkt met beton cire van marius Aurenti. Aan de buiten zijde hebben we het woonhuis voorzien van en mooie plint .

Lees meer

Tadelakt in Zwembad

Tadelakt in Zwembad

› 09 februari 2014

Onlangs hebben we een binnen zwembad voorzien van tadelakt . Dit geeft een natuurlijk en warme uitstraling.

Lees meer

Bijzonder project

Bijzonder project

› 09 februari 2014

Enige tijd geleden hebben we een heel bijzonder project mogen realiseren. Het betreft hier een theehuis met alleen maar ronden muren.
Aan de buitenzijde hebben we een zeer grote kooflijst gemaakt met een cementmortel (dit is natuurlijk mooi ambachtelijk werk voor ons). De gevels inclusief de kooflijsten hebben we voorzien van CHAUX GRESSEE van Marius Aurenti uit Frankrijk. Chaux gressee is een hele mooie kalkpleister om de echte looks van oude gebouwen uit Frankrijk te realiseren.

Lees meer

Showroom is klaar

› 01 april 2013

Na veel werk te hebben verzet is onze showroom helemaal klaar! U kunt nu kennis komen maken met de verschillende producten van Marius Aurenti. Zo zijn de vloeren voorzien van beton cire en zelfnivellerende mortel. Een douche, wastafel, ligbad en ook een keukenblok afgewerkt met verschillende technieken en producten van Marius Aurenti. Ook de schitterende muurverven (zeer matte uitstraling) die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Verder kunt u kennismaken met de zeer decoratieve stuc pasta`s en lime pleisters die elk afzonderlijk een zeer natuurlijke uitstraling hebben. We hopen u snel te mogen verwelkomen om deze bijzondere producten aan u te laten zien.

Werkzaamheden website

Werkzaamheden website

› 27 augustus 2012

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om onze website af te krijgen. Dit zal nog enkele weken duren. Het hoofdstuk Marius Aurentie klopt nog niet helemaal omdat deze letterlijk vertaald is van Frans naar Nederlands. Ook dit is binnen enkele weken klaar! Excuses voor het ongemak.