Stuccentrum Graafmans

Sla navigatie over Volg ons op Facebook

Verf

HomeMarius Aurenti › Verf

Lime whitewash

Lime coating is een mineraal matte afwerklaag gemaakt van gebluste kalk en natuurlijke pigmenten (aarde en oxidanten). Het wordt toegepast in twee of drie lagen, zowel intern als extern, en is verkrijgbaar in 32 minerale tinten. Op oude oppervlakken, kalk coatings laat muren ademen dankzij de uitwisseling.

Interieur / exterieur minerale matte verf

Met zijn brede scala aan kleuren, kan Ma's interieur / exterieur minerale matte verf gebruikt worden als afwerking of dekkende laag. Het wordt in twee lagen aangebracht, met behulp van een penseel of kwast, op oude of nieuwe oppervlakken, en zijn ongeraffineerde diepe matte uitstraling past uitstekend bij de materialen zoals beton, hout, steen en staal.

Satin Paint

Verkrijgbaar in 120 verschillende kleuren kunnen Ma minerale verf worden gebruikt als afwerking of dekkende. Het wordt in twee lagen aangebracht, met behulp van een penseel of kwast, op oude of nieuwe oppervlakken, en zijn ongeraffineerde diepe matte uitstraling past uitstekend bij de materialen zoals beton, hout, steen en staal.

Glanslak

Dit materiaal dient te worden toegepast met een rol voor de beste resultaten (hoogglans lak). Glanslak wordt aangebracht in twee lagen op zowel binnen-en buitenmuren.