Stuccentrum Graafmans

Sla navigatie over Volg ons op Facebook

Beton ciré

HomeMarius Aurenti › Beton ciré

Gladde afwerking mortel (Waxed beton)

In eerste instantie gebruikt voor grote vloeroppervlakken in industriële ruimten en vervolgens voor hokken, hebben de samenstelling en de formulering van gewaxt beton en is ontwikkeld om een coating die robuustheid combineert met esthetische kwaliteiten. Vanaf 2 mm dikte, kan gemakkelijk worden gebruikt en heeft een ​​breed scala van kleuren ...

Interieur zelfnivellerende mortel (Waxed beton)

Alle interieurs, horizontale oppervlakken - vloeren en werkbladen, nieuwe of betegeld - kan worden gedekt door deze decoratieve concrete. Geimpregneerd met natuurlijke pigmenten en oxidanten, het vereist alleen uitzetvoegen om de 50 m². De uitzonderlijke hardheid maakt het bijzonder goed bestand tegen verkeer en butsen. Ma's zelfnivellerende mortel.

Decoratieve mortel voor terrassen en paden

Ideaal voor het decoratief aanleggen van een terras of paden.

Cement coating

Cement coating is het product bij uitstek voor wie op zoek is om diepte te creëren met behulp van ongeraffineerde, sculpturale mat effect. De 16 minerale kleuren (de pasta is geïmpregneerd met kleur, want het geval is voor al onze decoratieve coatings) zijn ontworpen voor het accentueren van architectonische decors. Er is geen noodzaak voor een specifiek afwerking.

Collection Privee (gewaxte beton)

Sterrenbeeld: Tiny tinsel, goud of zilveren knippert combinatie met de gladde afwerking mortel geeft een lichte glans van mica reflecties aan stranden van fijn zand. - Onde: Duwen, dan weer aanduwen, zo wordt het materiaal gevormd, trekt, redenen. De stevige structuur is waterbestendig en is bestand tegen slijtage.